​​Over 25 års erfaring

​Byggepladser i ind- og udland

​Medlem af Byg Garanti

Vi lever af glade kunder​​

Facaderenovering giver din bolig et nyt udseende

Hos Hjørring Ny Murerforretning tilbyder vi facaderenovering af din bolig, hvis du bor i Hjørring, Hirtshals eller Brønderslev. Vi er erfarne fagspecialister, der har hjulpet et væld af kunder med grundig facaderenovering i mere end 25 år - og vi udfører alle former for forskelligartede opgaver, hvad angår tømrer- og murerarbejde. 

Overvejer du at genopfriske den gamle facade på din bolig, er det virkelig et effektivt tiltag, der kan gøre underværker for din boligs udseende. Yderligere er renovering af en facade også med til at gøre huset tæt, hvis der er opstået revner og sprækker i eksempelvis fuger. Lad os hjælpe dig med at føre dine boligdrømme ud i livet med en flot renovering af din facade.

Giv din bolig bedre vilkår med en effektiv facaderenovering

En facaderenovering har sine helt klare, åbenlyse fordele. Dels ser det meget bedre ud, når boligen ser ny ud, og så er det positivt for indeklimaet og for din varmeregning. Bor du i en bolig, hvor facaden er i forfald, og der er opstået utætheder i fundamentet, vil det give rigtig god mening at give det en grundig og effektiv facaderenovering.

Vi giver for eksempel nye fuger, pudser overfladen og giver det helt ny maling, hvis du bor i et hus, der er malet udenpå. Vi ved præcis, hvad der skal til for at gøre dit hus flot og modstandsdygtigt igen, så det kan klare mange år i regn, sne og sol.

Få et godt tilbud på en ny facade til din bolig

Overvejer du, om du skal gøre noget ved facaden? Lad os give dig vores professionelle vurdering af, hvad der bør laves samt et prisoverslag på opgaven. Det er ganske uforpligtende.​​

Har du brug for kyndig sparring i henhold til, hvordan en mulig facaderenovering i din bolig kunne se ud, er vi gerne behjælpelige med faglig sparring, så du får den rigtige løsning. Vi tager naturligvis højde for, hvordan dit hus ser ud nu samt de omkringliggende omgivelser. Sammen finder vi en mulig løsning, der lever op til dine forventninger samt passer til dit budget.

Ring for aftale på telefon 98 96 30 06 eller skriv til os på e-mail info@hjmurer.dk for at høre mere.

​Ønsker du et gratis tilbud på facaderenovering?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Renoverering af facade på "Baronessens hus" som er beliggende i yderste klitrække i Tornby.

Som det kan ses på billederne ligger huset i yderste klitrække med havudsigt.
Vejr og vind er barsk ved den vendsysselske vestkyst, så derfor er det en meget vigtig ting at facademalingen er en stærk og god kvalitet.

Facaderenovering Omfugning​

Firmanavn & CVR​

Hjørring Ny Murerforretning Aps

CVR: ​31423899

Kontakt os

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: info@hjmurer.dk