​Professionelt firma kan lægge nyt tag hos dig

Vi tilbyder alle former for murerarbejde

​Hos Hjørring Ny Murerforretning får du en seriøs murer

Trænger dit tag til en udskiftning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Hjørring Ny Murerforretning har vi mere end 25 års erfaring i branchen. Vi kan derfor udføre enhver form for tagarbejde, såsom lægning af nyt tag, hos både private kunder og erhvervskunder. Vi kommer primært i og omkring Hjørring, Hirtshals, Brønderslev og omegn.

Er dit tag utæt, skadet eller bare gammelt? Så kan det godt betale sig at få det udskiftet. En udskiftning af tag sikrer både et bedre indeklima i boligen og mindsker samtidig typisk energiforbruget markant. Vi står klar til at varetage enhver form for tagrenovering, så tøv aldrig med at kontakte os.

Hvad koster et nyt tag?

Det er ikke muligt at angive helt konkrete priser på, hvad et nyt tag koster, da det varierer fra opgave til opgave. Det kommer for eksempel an på, hvilken tagtype du ønsker, samt hvor stort et areal der er tale om. Vi sørger dog altid for at give dig en så billig pris som muligt, uanset hvad din opgave lyder på.​

Vi er et professionelt firma, som lever af glade og tilfredse kunder. Derfor sørger vi altid for at levere veludførte løsninger af høj kvalitet. Vi overholder alle vores aftaler, og vi rydder altid op efter os selv, når en opgave er færdig.

Hvis du har brug for kompetent rådgivning omkring dit nye tag, kan du også altid få det her hos os. Vi står klar som din professionelle sparringspartner under hele processen.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder er for at få et nyt tag? Så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme for et godt tilbud. Vi hjælper også gerne med diverse reparationer.

Du kan kontakte os på telefon 98 96 30 06 eller e-mail info@hjmurer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent et unikt tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os?

​Find vores kontaktoplysninger her for neden.
​Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontaktinformation

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: ​info@hjmurer.dk

Ilbro Byvej 102B, 9800 Hjørring

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

Hjørring Ny Murerforretning ApS –
​CVR: 31423899