​​Over 25 års erfaring

​Byggepladser i ind- og udland

​Medlem af Byg Garanti

Vi lever af glade kunder​​

Renovering af badeværelse i totalentreprise

Hos Hjørring Ny Murerforretning ApS i Hjørring nær Brønderslev og Hirtshals tilbyder vi større og mindre renovering af badeværelse, herunder ombygning af badeværelse eller et helt nyt badeværelse.

Vi påtager os gerne hele entreprisen ved renovering af badeværelse, således du ikke selv skal varetage kontakten med for eksempel elektrikere og VVS-installatører med videre.

Mange års erfaring med renovering af badeværelse

​Vi udfører enhver form for nyetablering, ombygning og renovering af badeværelse, toilet og gæstetoilet. Det kan være i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri, men mange af vores opgaver består af renovering af bad i ældre huse og lejligheder.

Der stilles andre krav til moderne badeværelser, end man gjorde for blot 20-30 år siden. Farverne er anderledes, og vi opholder os mere på badeværelset end tidligere.

​​

I dag tørrer vi hår derude, og kvinder lægger makeup på badeværelset. Børnefamilier har også puslebordet derude.

Det stiller større krav til rummelighed, el-kontakter, skabe, spejle og belysning, og vi vil også gerne have plads til de rene håndklæder samt ekstra sæbe, toiletpapir og andet på badeværelset.

Vi har 25 års erfaring med renovering af badeværelse, og vi har erfaring fra byggepladser i både ind- og udland. Vi lever af glade kunder, og derfor lægger vi altid vægt på at levere en solidt og grundigt håndværk.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Hvad koster renovering af badeværelse? Det kommer naturligvis an på mange omstændigheder, og det kommer an på, hvor omfattende renoveringen skal være. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 96 30 06 eller på info@hjmurer.dk for at få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse priser.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se nogle af vores referencer inden for renovering af badeværelse​

Firmanavn & CVR​

Hjørring Ny Murerforretning Aps

CVR: ​31423899

Kontakt os

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: info@hjmurer.dk