Drømmer du om et nyt badeværelse?

Vi tilbyder alle former for murerarbejde

​Hos Hjørring Ny Murerforretning får du en seriøs murer

Hos Hjørring Ny Murerforretning tilbyder vi større og mindre renovering af badeværelse, herunder ombygning af badeværelse eller et helt nyt badeværelse.

Vi holder til i Hjørring, men hjælper også gerne kunder i blandt andet Hirtshals, Brønderslev og omegn. Så ønsker du hjælp til lægning af fliser i badeværelse eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi påtager os gerne hele entreprisen ved renovering af badeværelse, således du ikke selv skal varetage kontakten med for eksempel elektrikere og VVS-installatører.

Mange års erfaring med renovering af badeværelse

Vi har over 25 års erfaring med badeværelsesrenovering, og vi har erfaring fra byggepladser i både ind- og udland. Vi lever af glade kunder, og derfor lægger vi altid vægt på at levere solidt og grundigt håndværk – uanset om der er tale om en stor renovering af badeværelse eller en lille opgave såsom lægning af fliser i badeværelse.

Vi udfører enhver form for nyetablering, ombygning og renovering af badeværelse, toilet og gæstetoilet. Det kan for eksempel være i forbindelse med nybyggeri eller tilbygning, men mange af vores opgaver består af renovering af bad i ældre huse og lejligheder.

Der stilles andre krav til moderne badeværelser end der gjorde for blot 20-30 år siden. Farverne er anderledes, og vi opholder os mere på badeværelset end tidligere. Derfor er det også vigtigt, at dine nye fliser og klinker lever op til dine ønsker, hvis du skal have nyt badeværelse.

I dag tørrer vi hår og lægger make-up på badeværelset. Desuden har børnefamilier ofte puslebordet på badeværelset. Der stilles større krav til rummelighed, el-kontakter, skabe, spejle og belysning, og vi vil gerne have plads til de rene håndklæder samt ekstra sæbe, toiletpapir og andet på badeværelset.

Hør mere om lægning af fliser i badeværelse

Sidder du inde med spørgsmål som ”Hvad koster et nyt badeværelse?” eller ”Hvad koster renovering af badeværelse?” – så kan du altid kontakte os. Vi informerer dig gerne om dine muligheder samt giver dig en god og billig pris på din opgave. Vores priser kommer naturligvis an på mange omstændigheder – og det kommer an på, hvor omfattende renoveringen skal være.

Kontakt os for et godt tilbud på blandt andet lægning af fliser i badeværelse på telefon 98 96 30 06 eller e-mail info@hjmurer.dk.

Indhent et unikt tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os?

​Find vores kontaktoplysninger her for neden.
​Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontaktinformation

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: ​info@hjmurer.dk

Ilbro Byvej 102B, 9800 Hjørring

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

Hjørring Ny Murerforretning ApS –
​CVR: 31423899