​​Over 25 års erfaring

​Byggepladser i ind- og udland

​Medlem af Byg Garanti

Vi lever af glade kunder​​

​Totalentreprise til alverdens projekter

​Skal du i gang med et større projekt, der kræver en totalentreprise? Det kan vi hjælpe med hos Hjørring Ny Murerforretning. Vi tilbyder hovedentreprise i Hjørring, Hirtshals, Brønderslev og omegn.

Når du vælger at benytte os til din totalentreprise, får du en samlet løsning. Vi har flere års erfaring fra entreprenørbranchen, hvor vi har hjulpet med mange forskellige projekter. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe med dit projekt. Når du får os til at stå for entreprisen, sørger vi for en kvalitetsløsning. Vi sætter nemlig en ære i godt håndværk.

Vi står for hele totalentreprisen

Når du skal bruge en totalentreprise, sørger vi for det hele. Vi tager styring på langt de fleste af arbejdsopgaver, som entreprisen byder på. Vi har dog også kompetente samarbejdspartnere, der kan træde til, når vi bevæger os ind i andre typer håndværk end murerfaget.

Skal du have renoveret hele huset, eller skal du have fornyet et badeværelse, kan vi hjælpe med en totalentreprise. Vi tager gerne hånd om både store og knap så store projekter – for private og erhverv.

Med en totalentreprise får du typisk en billigere løsning, end hvis du selv skulle finde firmaer til de forskellige opgaver.

Lad os hjælpe dig med dit projekt

Vi kan hjælpe dig med at få dine projekter gjort til virkelighed. Vi kan tilbyde dig alle former for totalentrepriser. Vi er den rette løsning, når du vil have et pålideligt og kompetent firma til at sørge for de rette håndværkere til at løse dit projekt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en totalentreprise, er du mere end velkommen til at henvende dig til os. Giv os et kald på 98 96 30 06, eller skriv til info@hjmurer.dk, så vender vi hurtigt tilbage.​

​Ønsker du et gratis tilbud på totalenteprise?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Hjørring Ny Murerforretning Aps

CVR: ​31423899

Kontakt os

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: info@hjmurer.dk