​Nybyggeri med kvalitetsløsninger til dit nye hjem

Vi tilbyder alle former for murerarbejde

​Hos Hjørring Ny Murerforretning får du en seriøs murer

Skal du til at bygge et hus? Hos Hjørring Ny Murerforretning kan vi hjælpe dig med nybyggeri. Vi har hjulpet med nybyg i byer som Hjørring, Hirtshals og Brønderslev. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Vi er et byggefirma med mere end 25 års erfaring. Vi kan hjælpe med flere forskellige hustyper, når du skal i gang med dit nybyggeri. Når vi bygger huse, fokuserer vi på kvalitetsløsninger, og som medlem af Byg Garanti kan vi sikre dig, at du får et nyt og lækkert hus, der passer perfekt til dine behov. Det gode håndværk baner vejen, når vi skal realisere dit nye drømmehus.

Hvad koster nybyggeri?

Prisen på et nybyggeri afhænger af flere forskellige parametre. Når du skal bygge et hus, afhænger prisen ofte af, hvor stort et hus du skal have. Derudover kan det også afhænge af, om det skal være et 1-plans eller 2-plans hus. Det er ikke billigt at få bygget et hus, men det vil helt sikkert kunne betale sig, at du vælger os til at stå for dit nybyggeri.​

Vi hjælper både private og erhverv med nybyggeri. Det betyder, at vi både kan hjælpe med store og små projekter.

Vi kommer gerne med vejledning til, hvad der kan være den helt rette løsning for dig. Vores brede erfaring gør nemlig, at vi kan være med til at vurdere dine ideer og få gjort dem til virkelighed på den bedst tænkelige måde.

​Byg nyt hus med hjælp fra os

Når du har brug for et byggefirma til at stå nybyggeri, er vi den helt rette løsning. Vi sørger for godt håndværk med fokus på kvalitetsløsninger. Derudover gør vi meget ud af at have en åben dialog, hvor du hele tiden er informeret om status på dit nybyggeri.

Skal vi hjælpe dig med at bygge dit drømmehus? Kontakt os på telefon 98 96 30 06, eller skriv en e-mail til info@hjmurer.dk.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent et unikt tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os?

​Find vores kontaktoplysninger her for neden.
​Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontaktinformation

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: ​info@hjmurer.dk

Ilbro Byvej 102B, 9800 Hjørring

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

Hjørring Ny Murerforretning ApS –
​CVR: 31423899