Tilbygning til hus: Ombygning og nybyggeri

Vi tilbyder alle former for murerarbejde

​Hos Hjørring Ny Murerforretning får du en seriøs murer

Hos Hjørring Ny Murerforretning tilbyder vi at opføre en tilbygning til din eksisterende bolig i Hjørring, Hirtshals, Brønderslev og omegn. Har du planer om at udvide for at få mere plads til familien, har vi stor erfaring med at lave tilbygning til hus, der passer til det eksisterende byggeri. Hvis du ønsker at ændre noget i boligen, udfører vi også gerne en ombygning til gode priser.

Vi er et kvalitetsbevidst murer- og tømrerfirma, der udfører alle former for opgaver inden for ombygning og tilbygning til hus. Vi kan hjælpe med at optimere din stue, udestue, garage, entre, sommerhus eller andet.

Vi udfører blandt andet:

  • Tagarbejde
  • Diverse reparationsarbejde
  • Montering af døre og vinduer
  • Opsætning af fliser og klinker
  • Opsætning af bade- og køkkenskabe med mere

Hvorfor flytte? Få lavet en ombygning

Overvejer du, om du skal flytte i noget større, men er du så glad for dit nuværende hus og beliggenhed, at du næsten ikke nænner det? Lad os hjælpe dig med et godt tilbud på en tilbygning til hus eller en større ombygning. Vi hjælper desuden også med diverse tilladelser og godkendelser, så du kan få den ønskede plads – for eksempel hvis I står over for en familieforøgelse.

Vi er specialister i at se muligheder frem for begrænsninger, og derfor kan vi også hjælpe dig og din familie med at få jeres bolig til at se ud som I ønsker det.

På den måde kan I beholde jeres hus, børnene skal ikke flytte skole eller daginstitution, og I kan bevare alt, som det er. I får bare den ekstra plads, som I går og drømmer om.

Få professionel sparring og rådgivning

Er du i tvivl om, hvordan din ombygning skal være, og hvilke materialer der skal anvendes? Eller sidder du med spørgsmål som ”Hvad koster en tilbygning til et hus?” – så kan du altid kontakte os for mere information. Vi giver gerne et godt tilbud med en god og billig pris på dit projekt.

Vi tager desuden gerne en snak med dig om dine muligheder – og vi har altid en masse gode ideer til, hvordan en mulig tilbygning til hus kan se ud.

Vi tager naturligvis højde for, at det skal passe ind i de omkringliggende omgivelser, og de skal kunne godkendes. Vi hjælper med alt fra valg af materialer til størrelse.

Ring til os på telefon 98 96 30 06 og få din drømmebolig. Du kan også skrive til os på e-mail info@hjmurer.dk for at høre mere.

Indhent et unikt tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os?

​Find vores kontaktoplysninger her for neden.
​Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontaktinformation

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: ​info@hjmurer.dk

Ilbro Byvej 102B, 9800 Hjørring

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

Hjørring Ny Murerforretning ApS –
​CVR: 31423899