Vi tilbyder professionel støbning af betongulv

Vi tilbyder alle former for murerarbejde

​Hos Hjørring Ny Murerforretning får du en seriøs murer

Mangler du hjælp til støbning af betongulv? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Hjørring Ny Murerforretning har vi mere end 25 års erfaring inden for opbygning af betongulv. Vi servicerer private kunder og erhvervskunder i og omkring Hjørring, Hirtshals og Brønderslev.

Grundet vores mangeårige erfaring i murerbranchen er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Ud over støbning af betongulv kan vi tilbyde reparation af betongulv samt overfladebehandling af betongulv. Vi klarer både store og små opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster et betongulv?

De nøjagtige priser på et nyt betongulv afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer for eksempel an på, hvor stort et areal der skal støbes. Uanset hvad dine behov er, står vi klar til at løse opgaven til en så billig pris som muligt.​

Vi er en loyal samarbejdspartner, som lever af glade og tilfredse kunder. Derfor sætter vi altid kundens ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Vi overholder alle vores aftaler, og vi rydder altid op efter os selv, når vi har løst en opgave. Du kan med andre ord trygt lade vores murer komme og udføre støbning af betongulv hos dig.

Vil du høre mere om støbning af betongulv?

Har du brug for flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for støbning af betongulv? Så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at løse enhver opgave på området.

Du kan kontakte os på telefon 98 96 30 06 eller e-mail info@hjmurer.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Indhent et unikt tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os?

​Find vores kontaktoplysninger her for neden.
​Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontaktinformation

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: ​info@hjmurer.dk

Ilbro Byvej 102B, 9800 Hjørring

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

Hjørring Ny Murerforretning ApS –
​CVR: 31423899