​​Over 25 års erfaring

​Byggepladser i ind- og udland

​Medlem af Byg Garanti

Vi lever af glade kunder​​

Tilbygning til hus samt ombygning og nybyggeri

Hos Hjørring Ny Murerforretning tilbyder vi at opføre en tilbygning til din eksisterende bolig i Hjørring, Hirtshals og Brønderslev. Har du planer om at udvide for at få mere plads til familien, har vi stor erfaring med at lave tilbygninger, der passer til det eksisterende byggeri. 

Vi er et kvalitetsbevidst murer- og tømrerfirma, der udfører alle former for opgaver inden for tilbygning til hus, hvorfor vi kan hjælpe dig med at få opført en flot ny bygning, der vil give jer mere plads at råde over.

Vi udfører blandt andet:

  • ​Tagarbejde
  • Reparationsarbejde
  • Montering af døre og vinduer
  • Opsætning af fliser og klinker
  • Opsætning af køkken- og badeskabe og meget mere.

Hvorfor flytte? Få en ny tilbygning til hus

Overvejer du, om du skal flytte i noget større, men er du så glad for dit nuværende hus og beliggenhed, at du næsten ikke nænner det? Lad os hjælpe dig med et godt tilbud på en tilbygning til hus, samt indhente diverse tilladelser og godkendelser, så i kan få den ønskede plads, hvis i for eksempel står over for en familieforøgelse.

Vi er specialister i at se muligheder frem for begrænsninger, og derfor kan vi også hjælpe dig og din familie med at få jeres bolig til at se ud, som I ønsker det.

På den måde kan I beholde jeres hus, børnene skal ikke flytte skole eller daginstitution, og I kan bevare alt, som det er. I får bare den ekstra plads, som I går og drømmer om.

Få professionel sparring og rådgivning

Er du i tvivl om, hvordan din tilbygning skal se ud, hvilke materialer der skal anvendes, og hvor stor den skal være? Hos Hjørring Ny Murerforretning tager vi gerne en snak med dig om dine muligheder - og vi har altid en masse gode idéer til, hvordan en mulig tilbygning til hus kan se ud. 

Vi tager naturligvis højde for, at det skal passe ind i de omkringliggende omgivelser, og de skal kunne godkendes. Vi hjælper med alt fra valg af materialer til størrelse. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, så du kan få din drømmebolig. Kontakt os på telefon 98 96 30 06 eller skriv til vores e-mail info@hjmurer.dk for at høre mere om dine muligheder.

​Ønsker du et gratis tilbud på tilbygning til hus?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nybyggeri i Hjørring

Nyt paracelhus, beliggende i Sct. Knuds Park i Hjørring. Et virkelig flot og spændende hus.​

​Nybyggeri i Skagen

Vi udfører murerarbejde på 2 nyopførte bygninger, med hver 6 ferielejligheder.

Lejlighederne opføres i 2 plan, og er placeret i det centrale Skagen.​

Tilbygning i Ilbro​​

​Tilbygning af én familiehus i Ilbro med blandt andet renovering af badeværelse i eksisterende hus.

Kenneth og Eigil i gang med renovering af badeværelse​

Firmanavn & CVR​

Hjørring Ny Murerforretning Aps

CVR: ​31423899

Kontakt os

Telefon: 98 96 30 06

E-mail: info@hjmurer.dk